• Poslovni dogodek
  • Več
  • Blog
  • Kontakt
  • Martinov teden

    6. 11. 2019 – 16. 11. 2019

    MARTINOVA KULINARIKA SREDI SREMIŠKIH VINOGRADOV

    Vsekakor bi bil greh izpustiti pravo Martinovo pojedino! Od 12. do 16. novembra tako vabljeni na Martinov degustacijski meni, z rdečim zeljem in račko v glavni vlogi seveda!

     

    Pozdravi iz kuhinje        

    ****   

    Prekajen krškopoljc, ješprenj, korenček, šalotka                                                                      

    ****  

    Koruzna juha, bučno olje in ocvirki  

    ****  

    Postrv, grah, gorčična pena  

    ****                                                          

    Rdeče zelje, kostanj, skuta in gosja jetra  

    ****  

    Račje bedro, žemljev kipnik z jurčki, jabolka, brstični ohrovt  

    ****  

    Topinambur, hruška, jajčna krema in kava  

     

    Štiri hodni meni (hladna predjed, juha, glavna jed in sladica) 32,00 €

    Pet hodni meni (hladna predjed, juha, topla predjed, glavna jed, pre desert in sladica) 40,00 €

    Šest hodni meni (hladna predjed, juha, prva topla predjed, druga topla predjed, sorbet, glavna jed, sladica) 48,00 €

     

    Rezervacije sprejemamo na info@trilucke.si ali na 07 620 58 06

    Obratovalni čas

    Restavracijator – sob: 12.00–22.00 *
    Hotelpon sob
    *od aprila do oktobra sobotni delovni čas zaradi porok prilagojen (pokličite za rezervacijo mize)

    E-novice