Martinov teden

6. 11. 2019 – 16. 11. 2019

MARTINOVA KULINARIKA SREDI SREMIŠKIH VINOGRADOV

Vsekakor bi bil greh izpustiti pravo Martinovo pojedino! Od 12. do 16. novembra tako vabljeni na Martinov degustacijski meni, z rdečim zeljem in račko v glavni vlogi seveda!

 

Pozdravi iz kuhinje        

****   

Prekajen krškopoljc, ješprenj, korenček, šalotka                                                                      

****  

Koruzna juha, bučno olje in ocvirki  

****  

Postrv, grah, gorčična pena  

****                                                          

Rdeče zelje, kostanj, skuta in gosja jetra  

****  

Račje bedro, žemljev kipnik z jurčki, jabolka, brstični ohrovt  

****  

Topinambur, hruška, jajčna krema in kava  

 

Štiri hodni meni (hladna predjed, juha, glavna jed in sladica) 32,00 €

Pet hodni meni (hladna predjed, juha, topla predjed, glavna jed, pre desert in sladica) 40,00 €

Šest hodni meni (hladna predjed, juha, prva topla predjed, druga topla predjed, sorbet, glavna jed, sladica) 48,00 €

 

Rezervacije sprejemamo na info@trilucke.si ali na 07 620 58 06

Obratovalni čas

Restavracija: od tor do sob,* od 12. do 22. ure

*od aprila do oktobra sobotni delovni čas zaradi porok prilagojen (pokličite za rezervacijo mize)

Hotel: od tor do sob

E-novice