Teden restavracij, pomlad 2020

1. 6. 2020 – 21. 6. 2020

Pa smo dočakali zeleno luč za izvedbo prestavljenega Tedna restavraciji!

Od 12. do 21. junija Vas tako ponovno vabimo na kulinarično razvajanje dobrot spomladanskega Tedna restavracij!

Teden restavracij je posebna akcija, ki promovira vrhunsko slovensko kulinariko. V njej sodelujejo najboljše slovenske restavracije in chefi, ki dvakrat letno – spomladi in jeseni – v desetih dneh v svojih restavracijah predstavijo svoje znanje v treh hodih in po prijazni ceni – 19 evrov. 

Letošnji poudarek Tedna restavracij je povezovanje preteklosti in sodobnosti.

Meni Tedna restavracij:

Pozdrav iz kuhinje

****

Postrv, jogurt, bezeg, zajčja detelja, ocvrta koža

****

Čebulna bržola (govedina iz sousvide, hrustljava čebula, holandska omaka in krompirjev flan) 

ali 

Bučke in lisičke ter Goriškova skuta

****

Moncherry (čokolada, češnje, rum in ajda)  

Cena menija: 19,00 €

 

Rezervacije sprejemamo na info@trilucke.si ali na 07 620 58 06.

Obratovalni čas

Restavracijator – sob: 12.00–22.00 *
Hotelpon sob
*od aprila do oktobra sobotni delovni čas zaradi porok prilagojen (pokličite za rezervacijo mize)

E-novice