Teden restavracij, pomlad 2020

6. 3. 2020 – 29. 3. 2020

Teden restavracij: termin preložen!

Tedna restavracij od 20. do 29. marca ne bo - Novi pomladni datum bo znan, ko bo  zajezitev epidemije korona virusa to dopuščala.

Hvala za razumevanje!

 

Od 20. do 29. marca Vas vabimo na kulinarično razvajanje dobrot spomladanskega Tedna restavracij!

Teden restavracij je posebna akcija, ki promovira vrhunsko slovensko kulinariko. V njej sodelujejo najboljše slovenske restavracije in chefi, ki dvakrat letno – spomladi in jeseni – v desetih dneh v svojih restavracijah predstavijo svoje znanje v treh hodih in po prijazni ceni – 19 evrov. 

Letošnji poudarek Tedna restavracij je povezovanje preteklosti in sodobnosti.

Meni Tedna restavracij:

Pozdrav iz kuhinje

****

Ocvrt krškopoljc, čemaževe korenine, korenček in mladi poganjki

****

Goveja bržola (goveje pleče, hrustljava čebula, holandska omaka, krompirjev flan) 

ali 

Goričarjeva postrv, ohrovt, lešniki in gobov bujon

****

Ajdov trijet (ajdov brownie, vinski šado, gel modre frankinje, limonina krema in meringa)  

Cena menija: 19,00 €

 

Rezervacije sprejemamo na info@trilucke.si ali na 07 620 58 06.

Obratovalni čas

Restavracija: od tor do sob,* od 12. do 22. ure

*od aprila do oktobra sobotni delovni čas zaradi porok prilagojen (pokličite za rezervacijo mize)

Hotel: od tor do sob

E-novice