Rezerviraj mizoRezerviraj sobo
07 620 58 06 info@trilucke.si

Prednovoletni zaključki

Novoletno druženje in zabava na Treh lučkah

Nazaj

četrtek, 24. oktober 2019sreda, 1. januar 2020, .00

Prednovoletni zaključki

Bliža se veseli december in s tem organizacija poslovnih druženj ter prednovoletnih srečanj. Restavracija Tri lučke je lahko popoln prostor tako za manjše skupine kot tudi za večje zabave. Na voljo imamo namreč dva restavracijska prostora: prešna soba za do 50 oseb in kaminska soba za do 20 oseb. Za velike skupine pa vam je na voljo naša steklena dvorana, ki sprejme tudi 120 oseb. 

Poleg čudovitega in modernega ambienta ter ustrežljivega osebja, bomo seveda poskrbeli tudi za kulinarično doživetje. Za vas smo pripravili tri variacije menijev, sestavimo pa vam lahko tudi individualno ponudbo, glede na vaše želje in zahteve. 

Ker pa nobena zabava ni popolna brez glasbe, smo poskrbeli tudi za to. Tako bomo ob določenih dnevih v decembru organizirali glasbeno skupino in s tem popestrili vaše druženje.

POSLOVNA DARILA

December pa je tudi čas obdarovanj, zato smo za vas oblikovali ponudbo poslovnih daril s katerimi lahko razveselite vaše zaposlene!

 

Za več informacij in rezervacije nam pišite na info@trilucke.si ali pokličite na 07 620 58 06.

Prednovoletni zaključki
Prednovoletni zaključki

»«

Kako do nas

Tri lučke se nahajajo na vinorodnem območju Sremič, ki se razteza nad Krškem. Le ta je oddaljen od Zagreba 56 km in od Ljubljane 96 km.

Restavracija

Hotel

E-novice