Rezerviraj mizoRezerviraj sobo
07 620 58 06 info@trilucke.si

Pisci zgodbe posestva

Za vsako nepozabno zgodbo je potreben dober »pisec«, tak ki v zgodbo vloži vso svojo strast in energijo. Naša ekipa to počne čisto vsak dan in prav je, da vam jo predstavimo.

Andrej Krenker

vodja kuhinje

Andrej v visoko kulinariko Treh lučk ni zašel pomotoma. Že kot majhen deček je vedel, da želi postati kuhar. Za kuharijo ga je navdušila mama, prav tako profesionalna kuharica. Našo ponudbo danes kreira in bogati z več kot 15 letnimi izkušnjami dela v najrazličnejših restavracijah doma in v tujini. Svoje znanje je brusil v slovenskih hotelskih kuhinjah, kalil se je v Michellin* restavraciji na Dunaju, sodeloval je z vrhunskimi slovenskimi kuharji, med drugim je svojo inovativnost in drznost pilil z vodenjem kuhinje v bistroju Bineta Volčiča.

Predanost kuhariji pohvalijo tudi njegovi prijatelji, kadar se preprost piknik spremeni v gostijo izbranih jedi. Najostrejši kritik pa bo zagotovo njegova danes nekajmesečna hčerka, ki jo bo s svojimi domačimi kreacijami razvajal in izzival pri oblikovanju okusov.

Rok Kerin

sommelier, vodja strežbe

Gostinsko pot je začel z obiskovanje srednje šole za gostinstvo in turizem Novo mesto, šolanje pa nato nadaljeval na višji strokovni šoli za gostinstvo in turizem Bled, kjer je tudi uspešno diplomiral. Rok je sommelier 1. stopnje,  uspešno je tudi zaključil WSET 2. stopnje (vinska šola Belvin). V 15 letni karierni poti je vodil strežbo na Gradu Otočec ter gostinstvo v Termah Dolenjske Toplice. Prav tako se je udeležil nekaterih večjih sommelier-skih tekmovanj. Izpostaviti velja 2. mesto  na tekmovanju »najboljši Sommelier Slovenije« leta 2010 v Strunjanu. 

Delo v strežbi ga veseli in čuti velik izziv pri spajanju vina s hrano. Sommelierstvo ga izpopolnjuje!

Gregor Dujakovič

sous chef

Gregorjeva kuharska pot se je začela že doma, kjer so vedno dobro jedli. To tradicijo pa je želel nadaljevati tudi sam, saj je kmalu ugotovil, da mu kuhanje ustreza. Za sabo ima vrsto let delovnih izkušenj. Po končanem šolanju v Novem mestu je prve izkušnje nabiral pri Splavarju. Nato pa se je v vlogi vodje kuhinje preizkusil naprej v Vinoteki Bizeljsko, nato v Kmečkem hramu v Kostanjevici na Krki, v Hotelu Terme v Termah Čatež in nazadnje ponovno pri Splavarju. 

V vsej delovni poti je iskal nove izzive in se jih loteval po svojih najboljših močeh. Sicer pa je zanj kuhanje bolj poslanstvo kot pa poklic, katerega z veseljem opravlja.

Ekipa

Mitja Stanič

Natakar

Primož Šalamon

Natakar

Janez Bec

Kuhar

Žan Čepin

Kuhar

Jerneja Smole

Receptorka

Domen Zorko

Receptor

Karlina Kiderič

Skrbnica čistoče

»«

Kako do nas

Tri lučke se nahajajo na vinorodnem območju Sremič, ki se razteza nad Krškem. Le ta je oddaljen od Zagreba 56 km in od Ljubljane 96 km.

Restavracija

Hotel

E-novice