Rezerviraj mizoRezerviraj sobo
07 620 58 06 info@trilucke.si

Poroka

Izrecite usodni da in proslavite svoj prvi korak na skupni življenjski poti na poročni lokaciji, ki ne bo pustila ravnodušne ne vas ne goste. Pri tem pa si še zagotovite svojo zasebnost in mir, saj bo posestvo na voljo le vam.

»Zavedamo se, da je poroka za vas le ena, zato bomo kot poročna lokacija poskrbeli za uresničitev vaših želja in predlogov ter vam ustvarili popoln in nepozaben poročni dan.«

Ker je na posestvu Tri lučke mogoče izvesti tako poročni obred in poročno slavje kot tudi prespati, je sproščen dan zagotovljen. 

Poročni obred

Civilni obred v objemu narave

  • najem poročne ploščadi ali dvorane (v primeru dežja)
  • cvetlični aranžma na mizi
  • koordinacija poroke na posestvu
  • uporabo parkirišča

Poročno slavje

Za vajino slavje imamo na voljo stekleno dvorano, ki sprejme do 130 oseb. Poročna dvorana nudi slikovite poglede, saj je z vseh strani obdana s steklom. Terasa ob bazenu pa predstavlja krasen ambient za sprejem po civilnem obredu, s čudovitim razgledom na Krško dolino.

Info & kontakt

Za več informacij o organizaciji poroke nas pokličite na 041 536 523 (Andreja Zorko) ali pišite na poroka@trilucke.si, da se dogovorimo za ogled naše poročne lokacije. Z veseljem vam bomo predstavili našo poročno ponudbo in poiskali najustreznejšo rešitev za vas.

»«

Kako do nas

Tri lučke se nahajajo na vinorodnem območju Sremič, ki se razteza nad Krškem. Le ta je oddaljen od Zagreba 56 km in od Ljubljane 96 km.

Restavracija

Hotel

E-novice