Restavracija

NARAVNO. OKUSNO. ENOSTAVNO.

Doživite domače okuse, ki se ne bodo prav nič bahali, pa vendar vas bodo s svojo preprostostjo in neposrednostjo navdušili. Za Vas jih bo ustvarjal chef Dejan Mastnak, ki bo združeval izkušenost, znanje ter ravno pravšnjo mero mladostne odprtosti za nove kreativne pristope.

Chef Tri lučke

Filozofija kuhinje

»Našo kuhinjo poleg svetovnih trendov, zaznamuje poseganje po surovinah, ki so doma v našem okolju. Prva izbira ter pozornost je vselej namenjena kvaliteti živil ter sezonskim dobrinam narave, izziv pa nam vselej predstavlja sodobna priprava le teh in ohranitev okusa domačnosti. Seveda nam na krožnik večkrat uide izbrana eksotična surovina, ki tako dodatno oplemeniti našo ponudbo ter vanjo vnese živahnost in pridih drugačnosti.

Tok zgodovine skozi katerega so sijale Tri lučke, za nas predstavlja tisti dodaten vir inspiracije, ki nam ponuja izziv priprave že skoraj pozabljenih jedi, na naš, prenovljen način.

Gostje tako pri nas vselej z gotovostjo računajo na okuse dobrot, pripravljenih v naši kuhinji. Tako bodo pred seboj vselej deležni domačega, večkrat celo še toplega kruha, domačih testenin ali pa domačega kislega zelja, ...

Naša kuhinja je tako navdana z domačnostjo, ki se prepleta s tokom zgodovine ter tradicije okolja in je preoblečena v sodobnost, ki Trem lučkam daje svežino in nov sijaj.«

Restavracija Tri lučke

Naša ponudba zajema:

  • a la carte jedi
  • degustacijske menije
  • poslovna kosila
  • kosila za zaključek tedna