Rezerviraj mizoRezerviraj sobo
07 620 58 06 info@trilucke.si

Restavracija

Naj vas popeljemo na kulinarično doživetje, polno domačih okusov z modernim pridihom in lokalnimi sestavinami.

Doživite domače okuse, ki se ne bodo prav nič bahali, pa vendar vas bodo s svojo preprostostjo in neposrednostjo navdušili.

Za Vas jih bo ustvarjal chef Andrej Krenker, ki bo združeval izkušenost, znanje ter ravno pravšnjo mero mladostne odprtosti za nove kreativne pristope.

Filozofija kuhinje

»Našo kuhinjo poleg svetovnih trendov, zaznamuje poseganje po surovinah, ki so doma v našem okolju. Prva izbira ter pozornost je vselej namenjena kvaliteti živil ter sezonskim dobrinam narave, izziv pa nam vselej predstavlja sodobna priprava le teh in ohranitev okusa domačnosti. Seveda nam na krožnik večkrat uide izbrana eksotična surovina, ki tako dodatno oplemeniti našo ponudbo ter vanjo vnese živahnost in pridih drugačnosti.

Tok zgodovine skozi katerega so sijale Tri lučke, za nas predstavlja tisti dodaten vir inspiracije, ki nam ponuja izziv priprave že skoraj pozabljenih jedi, na naš, prenovljen način.

Gostje tako pri nas vselej z gotovostjo računajo na okuse dobrot, pripravljenih v naši kuhinji. Tako bodo pred seboj vselej deležni domačega, večkrat celo še toplega kruha, domačih testenin ali pa domačega kislega zelja, ...

Naša kuhinja je tako navdana z domačnostjo, ki se prepleta s tokom zgodovine ter tradicije okolja in je preoblečena v sodobnost, ki Trem lučkam daje svežino in nov sijaj.«

Naša ponudba zajema:

a la carte jedi,
degustacijske menije,
poslovna kosila,

Obvezna predhodna rezervacija (07 620 58 06 / info@trilucke.si)

»«

Kako do nas

Tri lučke se nahajajo na vinorodnem območju Sremič, ki se razteza nad Krškem. Le ta je oddaljen od Zagreba 56 km in od Ljubljane 96 km.

Restavracija

Hotel

E-novice