Rezerviraj
ensl
07 620 58 06 info@trilucke.si

Ekipa Treh lučk

Za vsako nepozabno zgodbo je potreben dober »pisec«, tak ki v zgodbo vloži vso svojo strast in energijo. Naša ekipa to počne čisto vsak dan in prav je, da vam jo predstavimo.

Dejan Mastnak Tri lučke

Dejan Mastnak

vodja restavracije

Ni zgolj chef in vodja restavracije, ampak tudi navdušenec ter strokovnjak za peko na žaru. Iskanju popolnih, sezonskih okusov s poudarkom na lokalnih sestavinah je predan že skoraj 25 let.

V nov izziv je bil sestaviti gostinsko ponudbo in ekipo, ki danes deluje na Treh lučkah. Tako mu je uspelo pričarati in nuditi domačnost, odlično gostinsko ponudbo ter združiti kulinariko in vino. Velik poudarek pa daje tudi povezovanju vrhunskih lokalnih ponudnikov v regiji in širše.

Kreativno kuharsko kariero je pričel na Gradu Tabor Laško, seznam pa se vije od kuharja v restavraciji Grad na Bledu, vodja kuhinje Hotel Ajdovec, vodenja kuhinje in restavracije Dvorca Impoljca, vodenja kuhinje hotela Evrope Celje pa vse do sodelovanja ter svetovanja v podjetju Lek d.d., hotelu Plaza, Posestvu Pule, pa do danes, kot vodja gostinstva - chef na posestvu Tri lučke.

Kot ljubitelj drznih izzivov je pripravil tudi nekaj odmevnih banketov, pogostitev, dogodkov in piknikov, kar nekaj parov v Sloveniji pa je dahnilo ''da'' ob vrhunski kulinariki izpod njegovih rok. Je prejemnik lepega števila kulinaričnih nagrad v Sloveniji. Redna izobraževanja so sestavni del procesa, tako je opravil tudi mesečni trening v Jumeirarah resortu v Dubaju. Med bolj svežimi je certifikat Original Weber grill master.

Njegova skrivna sestavina: »Skrivnostna začimba, ki vsako jed dvigne na višji kulinarični nivo je vsekakor iskrena ljubezen in spoštovanje do vsake sestavine.«

Cilj je preprost – biti vrhunski gostitelj.

Tri lučke (32).jpg

Rok Kerin

sommelier, vodja strežbe

Gostinsko pot je začel z obiskovanje srednje šole za gostinstvo in turizem Novo mesto, šolanje pa nato nadaljeval na višji strokovni šoli za gostinstvo in turizem Bled, kjer je tudi uspešno diplomiral. Rok je sommelier 1. stopnje,  uspešno je tudi zaključil WSET 2. stopnje (vinska šola Belvin). V 15 letni karierni poti je vodil strežbo na Gradu Otočec ter gostinstvo v Termah Dolenjske Toplice. Prav tako se je udeležil nekaterih večjih sommelier-skih tekmovanj. Izpostaviti velja 2. mesto  na tekmovanju »najboljši Sommelier Slovenije« leta 2010 v Strunjanu. 

Delo v strežbi ga veseli in čuti velik izziv pri spajanju vina s hrano. Sommelierstvo ga izpopolnjuje!

Andrej Krenker

sous chef

Andrej v visoko kulinariko Treh lučk ni zašel pomotoma. Že kot majhen deček je vedel, da želi postati kuhar. Za kuharijo ga je navdušila mama, prav tako profesionalna kuharica. Našo ponudbo danes kreira in bogati z več kot 15 letnimi izkušnjami dela v najrazličnejših restavracijah doma in v tujini. Svoje znanje je brusil v slovenskih hotelskih kuhinjah, kalil se je v Michellin* restavraciji na Dunaju, sodeloval je z vrhunskimi slovenskimi kuharji, med drugim je svojo inovativnost in drznost pilil z vodenjem kuhinje v bistroju Bineta Volčiča.

Predanost kuhariji pohvalijo tudi njegovi prijatelji, kadar se preprost piknik spremeni v gostijo izbranih jedi. Najostrejši kritik pa bo zagotovo njegova danes nekajmesečna hčerka, ki jo bo s svojimi domačimi kreacijami razvajal in izzival pri oblikovanju okusov.

Gregor Dujakovič

sous chef

Gregorjeva kuharska pot se je začela že doma, kjer so vedno dobro jedli. To tradicijo pa je želel nadaljevati tudi sam, saj je kmalu ugotovil, da mu kuhanje ustreza. Za sabo ima vrsto let delovnih izkušenj. Po končanem šolanju v Novem mestu je prve izkušnje nabiral pri Splavarju. Nato pa se je v vlogi vodje kuhinje preizkusil naprej v Vinoteki Bizeljsko, nato v Kmečkem hramu v Kostanjevici na Krki, v Hotelu Terme v Termah Čatež in nazadnje ponovno pri Splavarju. 

V vsej delovni poti je iskal nove izzive in se jih loteval po svojih najboljših močeh. Sicer pa je zanj kuhanje bolj poslanstvo kot pa poklic, katerega z veseljem opravlja.

Ekipa

Kaja Radanovič
strežba

Janez Bec
kuhar

Žan Čepin
kuhar

Alja Kozmus
skrbnica čistoče

Petra Močan
dogodki in trženje

»«

E-novice

Tri lučke

Srebrni

Cert ID: 0006/00039

DominoCert Certifikat digitalne odličnosti
RESTAVRACIJA TRI LUČKE d.o.o.
Matična številka: 8026262000
Zeleni ključ
Okusi ribo

Kako do nas

Tri lučke se nahajajo na vinorodnem območju Sremič, ki se razteza nad Krškem. Le ta je oddaljen od Zagreba 56 km in od Ljubljane 96 km.

Restavracija

Restavracija
+386 (0)7 620 58 06


Obratovalni častor – sob: 12.00–22.00 *

Hotel


+386 (0)41 300 110


Obratovalni časpon-sob

Poroke

Andreja Zorko
+386 (0)41 536 523

Obratovalni čas

Restavracijator – sob: 12.00–22.00 *
Hotelpon sob
* obvezna predhodna rezervacija

Restavracija Tri lučke

Restavracija Tri lučke d.o.o.
Sremič 23
8270 Krško
ID za DDV: SI47807164
IBAN: SI56 0298 0026 2421 632 (NLB, d. d.)

IBAN: SI56 0298 0026 2700 798 (NLB, d.d.)

Hotel Tri lučke

Hotel Tri lučke d.o.o.
Sremič 23
8270 Krško
ID za DDV: SI96310154