Pretekli dogodki
Kulinarični večer z Igorjem Jagodicem
Petek, 22. november 2019 ob 19:00
V novembru vas vabimo na še en čudovit kulinarični večer! Tokrat bo skupaj z našim chef-om Dejanom Mastnakom, kulinarične kreacije ustvarjal Igor Jagodic iz restavracije Strelec. Edinstvena priložnost, da preizkusite jedi enega izmed najboljših chef-ov v Sloveniji!
Kulinarični večer ne bi bil popoln brez vrhunske vinske spremljave. Okusnim kreacijam bodo piko na i dodala vina Kabola, vinarja Marina Markežića.
Šest hodni meni z vinsko spremljavo ... 69,00 €/osebo
Paket z nočitvijo .... 209,00 €
(meni večera z vinsko spremljavo za dve osebi + nočitev v dvoposteljni sobi z zajtrkom)
Rezervacije sprejemamo na info@trilucke.si ali na 07 620 58 06.
Jesenski Teden restavracij 2019
Od 11. 10. do 20. 10. 2019
Od 11. do 20. oktobra Vas vabimo na kulinarično razvajanje z jesenskimi dobrotami!
Teden restavracij je posebna akcija, ki promovira vrhunsko slovensko kulinariko. V njej sodelujejo najboljše slovenske restavracije in chefi, ki dvakrat letno – spomladi in jeseni – v desetih dneh v svojih restavracijah predstavijo svoje znanje v treh hodih in po prijazni ceni – 19 evrov.
Meni Tedna restavracij:
Pozdrav iz kuhinje
****
Buče, jurčki in redkev
****
Pujsova potrebuševina z ženofom, fižol, por in sladka čebulica
ali
Sulec v črni tempuri, sladka koruza in češnjev paradižnik
****
Jogurt, polenta in hruška
Cena menija: 19,00 €
V času Tedna restavracij pa smo za vas pripravili POSEBEN PAKET RAZVAJANJA, ki vključuje:
- nočitev v dvoposteljni sobi z zajtrkom
- meni Tedna restavracij za dve osebi
- aperitiv za dve osebi
Cena paketa: 129,00 € (za dve osebi)
Rezervacije so mogoče od 27. septembra dalje, in sicer na info@trilucke.si ali na 07 620 58 06.
Teden okusov Posavja
od 30. 8. do 6. 9. 2019
Teden posavske gastronomije pri gostincih v regiji Posavje
V tednu od 30.8.-6.9. bomo posavski gostinci še posebej poudarili jedi pripravljene iz svežih, lokalnih surovin ter za obiskovalce pripravili zanimive jedilnike, kjer boste spoznali tudi dobavitelje iz lokalnih kmetij. Vsak na svoj način- raznoliko, pestro, spontano, preprosto v družbi najboljših posavskih vin.
V RESTAVRACIJI TRI LUČKE smo za vas pripravili:
Izbor hladnih prigrizkov za začetek:
Ocvrt krškopoljc in koleraba
Tatar rdeče postrvi na koruznem čipsu
Domača jetrna pašteta in črni oreh
Skuta z zelišči in limono
****
Glavna jed
Telečja krača, zapečen narastek zelene, štrukelj sladke skute, pire zelene in hruška
****
Sladica
Bela čokolada, sladoled pehtrana, pasijonka in jabolko
Cena: 20,00 €
Meni je na voljo do petka, 6. septembra, skozi celoten dan. Rezervacije sprejemamo na 07 620 58 06.Nov degustacijski meni
Na voljo od maja dalje
Poletni degustacijski meni
Pozdrav iz kuhinje
****
Telečje stegno, čemaževi poganjki, topinambur, prepeličje jajce in česen
****
Hladna paradižnikova juha s kraljevim gamberom in avokadom
****
Sipa, cvetača, ikre in drobnjakovo olje
****
Lisičke, rumenjak, krema pečene čebule, hrustljava čebula
****
Pujsova lička, koleraba na dva načina, ocvirki, rabarbara
****
Marelica, skuta, sivka in ajda
4 hodni meni .... 32,00 €
5 hodni meni .... 40,00 €
6 hodni meni .... 48,00 €
Kulinarični večer z Markotom Pavčnikom
Četrtek, 30. 5. 2019
Četrtek, 30. maj 2019 ob 19:00
Zabeležite si datum za kulinarično doživetje na Treh lučkah, ki ga bosta ustvarila naš chef Dejan Mastnak in gostujoči chef Marko Pavčnik iz restavracije Pavus, Grad Tabor Laško.
Kulinarični večer ne bi bil popoln brez vrhunske vinske spremljave. Okusnim kreacijam bodo piko na i dodala vina iz vinske hiše Vino Kupljen. Le ta stoji sredi Jeruzalemsko-Svetinjskih goric, na področju, ki že stoletja slovi po kakovostnih vinih in rastišču, najprimernejšem za pridelavo vrhunskih vin. Gre za tradicionalno družinsko vinogradniško posestvo, katere začetki segajo v leto 1836. Vrh njihovega repertoarja je nedvomno prestižna linija Stars of Stiria.
6 hodni meni z vinsko spremljavo ... 59,00 €/osebo
Hladna predjed - Marko Pavčnik: Tri variacije postrvi / Pivo / Magnolija
****
Juha -Dejan Mastnak: Koprive v juhi / Prepeličje jajce / Kremni sir
****
Topla predjed - Marko Pavčnik: Ješprenj / Topinambur / Kava / Lešniki
****
Topla predjed - Dejan Mastnak: Šparglji / Polenta / Telečji priželjc / Lešniki
****
Glavna jed - Dejan Mastnak: Krškopoljc / Koleraba / Rabarbara
****
Sladica - Marko Pavčnik: Jurčki / Črni ribez / Smreka / Brinove vejice / Zajčja detelja
Svoje mesto si lahko rezervirate na info@trilucke.si ali na 07 620 58 06.
Spomladanski Teden restavracij
Od 29. marca do 7. aprila
Teden restavracij se vrača! Formula je znana in uveljavljena - poseben meni z najmanj tremi hodi po ”letni” ceni, ki je, torej, letos 19,00 €. Poudarek letošnjih akcij Tedna restavracij, spomladanske in jesenske, pa bo vinska spremljava k menijem.
Glasovanje za najboljšo restavracijo 2018
The Slovenia Restaurant Awards
Glasovanje za najboljšo restavracijo v leto 2019 je odprto in mi smo ponovno del izbora. Iskreno bomo veseli vašega glasu!
Kliknite na spodnjo povezavo, vpišite svoj elektronski naslov, izberite območje Termalna Panonska Slovenija in določite 5 do 10 najboljših restavracij. Nato morate izbrati še 5 do 10 restavracij iz drugih regij in svoj glas potrditi s klikom na povezavo, ki ste jo dobili na prej podan elektronski naslov.
Najlepša hvala za vaš glas!
LJUBEZEN^3
Valentinovo na Treh lučkah
LJUBEZEN³
3 LUČKE - 3 DNI / 14. - 16. 2. 2019
Praznik ljubezni je vedno lepo praznovati. Pri nas se bo praznovalo kar tri dni, od 14. do 16. 2. 2019! Na voljo vam bo poseben valentinov meni s petimi hodi izbranih jedi in pozdravi iz kuhinje za sproščen začetek v najbolj sladko druženje.
Valentinova večerja 32,00 €/osebo (brez pijače)*
Pozdrav iz kuhinje
***
Račka , rdeča pesa, bezeg, solatni srčki, lešnik
***
Grahova kremna juha z meto, masleno testo, kremni sir in brancin
***
Teletina, črni koren, špinača
***
Tiramisu na krožniku (bela čokolada, kava in amaretto, mascarpone in jagode)
***
Beli in črni tartuf
*Na voljo tudi vegetarijanska opcija. Za veganski meni potrebna rezervacija vsaj dva dni pred dogodkom.Da pa bo uživanje in sproščenost na vrhuncu, smo za vas pripravili prav poseben paket, ki vključuje tudi nočitev na našem posestvu.
Valentinov paket*: 149,00 €
- nočitev z zajtrkom v dvoposteljni sobi
- valentinov meni za 2 osebi (brez pijače)
- presenečenje v sobi
Rezervacije sprejemamo na info@trilucke.si ali na 07 620 58 06.
Prazničen zaključek leta!
Decembrsko dogajanje
Prazničen zaključek leta!
V zadnjem tednu čarobnega decembra smo za vas pripravili sklop dogajanj, s katerimi bomo zaključili leto 2018 tako kot se spodobi!
Petek, 28. 12. 2018, ob 19:00: Večer rumov z Majdo Debevc
- vodena degustacija rumov (Zacapa, Mauricius, Havana, Appleton Estate) s prigrizki
- 25,00 €/osebo
Sobota, 29. 12. 2018, 12:00 - 15:00: Kosilo na Treh lučkah s peninami Brda in predstavitvijo kleti
Nedelja, 30. 12. 2018, 12:00 - 15:00: Kosilo na Treh lučkah s peninami Istenič in predstavitvijo kleti
Vljudno vabljeni!
Rezervacije sprejemamo na info@trilucke.si ali na 041 687 500.
Jesenski Teden restavracij je tu!
Od 12. do 21. oktobra 2018!
Teden restavracij
Od 12. do 21. oktobra vabljeni v našo restavracijo na prav poseben meni Tedna restavracij!
Izbor pozdravov iz kuhinje
****
“Zelenjavna enolončnica”
****
“Svinjski dunajc” (svinjina, konoplja, kutina, repa )
ali “Zeljne krpice” (zelje, testenina, skuta)
****
“Slivovi cmoki”
Cena: 18 €/osebo
PONUDBA Z DOPLAČILOM:
Ma kaki gin tonic (sorbet) 2,00 €
Ščuka, lešnik, kostanj, buča, cvetača 7,90 €
Rezervacije sprejemamo na 041 687 500 ali na info@trilucke.si